آدرس و شماره تماس تعدادی بهترین استیک در شیراز را در این لیست از سرویس یاب آورده ایم. شما می توانید برای اطلاع از قیمت استیک در شیراز با شماره های درون جدول زیر تماس بگیرید. با ما همراه باشید.
استیک فروشی در شیراز
| نام | نشانی | شماره تماس |
|---|---|---|
| رستوران حبانه | شیراز، بلوار بعثت، نبش کوچه 39 | 07136480682 |
| باغ، کافه و رستوران پالم | شیراز، فرهنگ شهر، کوچه 32، فرعی دوم، سمت راست | 09178808200 |
| کافه رستوران میشیگان | شیراز، قدوسی غربی، نبش کوچه 23 | 07136312178 |
| رستوران برنتین | شیراز، ستارخان، نبش کوچه 12 | 07136282007 |
| مجموعه غذایی هفت دروازه | شیراز، خیابان مشکین فام | 07191090103 |
| باربیکیو لرد | شیراز، پل معالی آباد، ابتدای خیابان شهید کبار، نرسیده به بلوار بهشت، سمت چپ | 07136239209 |
| خانه استیک هاوک | شیراز، بلوار قدوسی غربی، خیابان محلاتی، نبش کوچه 4 | 07136301919 |
| خانه استیک دلا | شیراز، خیابان حافظ، روبروی باغ جهان نما | 07132282851 |
| کافه رستوران بل پاسی | شیراز، خیابان خاکشناسی، ابتدای سروناز | 07132274923 |
| رستوران تاوه | شیراز، ستارخان، مجتمع بهاران | 07136290752 |
| رستوران چینی اژدها | شیراز، خیابان سمیه، خیابان شهید حدادی، نبش کوچه 4 | 07132286074 |
| خانه استیک دونرز | شیراز، قدوسی غربی، نبش کوچه 3 | 07191014044 |
| مجموعه رستوران های صوفی | شیراز، عفیف آباد، نبش کوچه 10 | 07136704075 |
| کافه برکه | شیراز، ستارخان، بلوار مصلی نژاد، نبش اولین فرعی، سمت راست | 09300033379 |
انواع استیک
در ادامه انواع استیک ها را معرفی می کنیم.
استیک ریبآی (Ribeye Steak)
استیک ریبآی یکی از محبوبترین و خوشطعمترین برشهای گوشت گاو است که از بخش دنده حیوان گرفته میشود. دلیل اصلی محبوبیت آن وجود چربیهای درونبافتی یا همان marbling است که هنگام پخت، در گوشت ذوب شده و طعم و لطافتی فوقالعاده ایجاد میکند. ریبآی معمولاً به صورت گریل یا در تابه چدنی پخته میشود تا سطح آن کاراملی و داخلش آبدار باقی بماند. طعم کرهای و عطر غنی این استیک باعث شده انتخاب اول سرآشپزهای حرفهای باشد. بهتر است آن را تا حالت مدیوم ریر (Medium Rare) بپزید تا لطافت و آبداریاش حفظ شود. اغلب با سس فلفل، سس قارچ یا کرهی طعمدار سرو میشود و گزینهای ایدهآل برای دوستداران استیک کلاسیک است.
استیک فیله مینیون (Filet Mignon)
فیله مینیون از بخش باریک و لطیف عضله تندرلوین گرفته میشود و بهدلیل نرمی فوقالعادهاش، گرانترین و خاصترین نوع استیک به شمار میرود. این گوشت تقریباً بدون چربی است، اما طعمی ظریف و بافتی کرهای دارد که در دهان ذوب میشود. فیله مینیون معمولاً در ضخامتهای کم پخته شده و به روشهای گریل، سوته یا پخت در فر سرو میشود. بهترین میزان پخت برای آن، مدیوم یا مدیوم-ریر است تا لطافت طبیعی گوشت حفظ شود. سرآشپزها معمولاً فیله مینیون را با کره سیر یا سس قارچ ترکیب میکنند تا طعم آن عمیقتر شود.
استیک نیویورک (New York Strip)
استیک نیویورک که به آن Strip Steak یا Kansas City Steak هم گفته میشود، از بخش پشت گاو یا قسمت کوتاه loin گرفته میشود. این استیک چربی متعادلی دارد؛ نه خیلی زیاد مانند ریبآی، و نه خشک مانند برخی برشهای کمچرب. طعم غلیظ و بافت یکدست آن باعث شده در بین دوستداران استیک کلاسیک محبوب باشد. هنگام پخت روی گریل، سطح آن بهخوبی برشته و داخلش آبدار میماند. یکی از ویژگیهای بارز نیویورک استیک، پوسته طلایی خوشبو و طعم دودیای است که پس از گریل روی آتش مستقیم ایجاد میشود. معمولاً با سس فلفل سیاه یا سس باربیکیو سرو میگردد و انتخابی عالی برای کسانی است که تعادل بین لطافت و طعم گوشت را میخواهند.
استیک تی-بون (T-Bone Steak)
استیک تی-بون یکی از نمادینترین و شیکترین برشهای گوشت است که نام خود را از استخوان T شکل وسط آن گرفته است. این استخوان دو بخش گوشت را جدا میکند: در یک سمت، فیله لطیف و در سمت دیگر، گوشت نیویورک استریپ. همین ترکیب باعث میشود هر لقمه از آن، ترکیبی از لطافت و طعم چربیدار باشد. برای پخت، بهترین روش استفاده از گریل یا زغال است تا طعم دود و حرارت مستقیم در بافت گوشت نفوذ کند. ضخامت زیاد تی-بون باعث میشود در حالت مدیوم ریر بهترین مزه را داشته باشد. این استیک معمولاً برای سرو دو نفر مناسب است و در رستورانهای لوکس با سسهای مخصوص یا سبزیجات گریلشده همراه میشود.
استیک پورتِرهاوس (Porterhouse Steak)
استیک پورتِرهاوس شباهت زیادی به تی-بون دارد اما بخش فیله آن بزرگتر است و همین ویژگی باعث میشود در بین عاشقان گوشت، جایگاه ویژهای داشته باشد. این برش از قسمت انتهایی short loin گرفته میشود و در واقع دو نوع گوشت در یک تکه دارد؛ فیله لطیف و استریپ خوشطعم. پورتِرهاوس معمولاً برای گریل روی زغال یا تابه چدنی سنگین مناسب است و در حالت مدیوم بهترین طعم را ارائه میدهد. بهدلیل اندازه بزرگش اغلب برای دو نفر سرو میشود و با سس قارچ یا سس شراب قرمز طعم فوقالعادهای پیدا میکند.
استیک سرلوین (Sirloin Steak)
سرلوین از قسمت پشت و ران گاو تهیه میشود و یکی از متعادلترین استیکها از نظر قیمت، بافت و طعم است. این برش چربی کمتری نسبت به ریبآی دارد اما همچنان طعمی خوشایند و آبدار ارائه میدهد. بسیاری از رستورانها برای صرفهجویی در هزینه، سرلوین را بهعنوان گزینه اقتصادی اما باکیفیت در منو میگنجانند. این استیک برای گریل، فر یا تابه مناسب است و بسته به ضخامت، بین ۵ تا ۸ دقیقه برای پخت هر طرف زمان نیاز دارد. طعمش کمی گوشتیتر و کمتر کرهای است اما با سسهای مزهدار یا کره گیاهی ترکیب فوقالعادهای میسازد.
استیک فلنک (Flank Steak)
فلنک استیک از بخش شکمی گاو گرفته میشود و بافتی عضلانی و سفتتر نسبت به برشهای کلاسیک دارد. اما همین ویژگی باعث طعم قویتر و عطر خاص گوشت آن است. برای نرم شدن، معمولاً قبل از پخت چند ساعت در مواد مزهدار (marinade) خوابانده میشود. پخت سریع در حرارت بالا بهترین نتیجه را میدهد زیرا از خشک شدن گوشت جلوگیری میکند. نکته مهم در سرو این استیک، برش آن بر خلاف جهت الیاف است تا بافت نرمتری داشته باشد. فلنک استیک معمولاً در فاهیتا، سالاد گوشت یا ساندویچهای گرم استفاده میشود و با سسهای مرکباتی یا فلفلی ترکیب بینظیری میسازد.
آدرس و شماره تماس بهترین سالاد بار شیراز را در لیست لینک شده آورده ایم.
استیک اسکرت (Skirt Steak)
از ناحیه دیافراگم گاو تهیه میشود و طعمی قوی و گوشتمحور دارد. این برش نسبتاً نازک است و به همین دلیل خیلی سریع میپزد. بهترین روش پخت آن گریل سریع یا سرخ کردن در حرارت زیاد است تا سطحش برشته و داخلش آبدار بماند. بافت اسکرت زبرتر از سایر استیکهاست، اما طعم غنی آن باعث شده برای غذاهایی مانند فاهیتا و تاکو عالی باشد. معمولاً قبل از پخت با سس سویا، سیر و روغن زیتون مزهدار میشود. پس از پخت، لازم است آن را به برشهای باریک و خلاف بافت تقسیم کنید تا بافتش نرمتر احساس شود.
استیک چاکآی (Chuck Eye Steak)
چاکآی برشی است که از نزدیکی قسمت ریبآی و در ناحیه شانه گاو گرفته میشود. از نظر طعم و ظاهر بسیار شبیه ریبآی است، اما قیمت پایینتری دارد و به همین دلیل به آن لقب «ریبآی اقتصادی» دادهاند. این گوشت چربی کافی برای طعمدار شدن دارد و هنگام پخت، آبدار و نرم باقی میماند. بهترین روش برای پخت چاکآی، گریل سریع در حرارت زیاد است تا بیرونش طلایی و داخلش نیمپز شود. اگر بهدنبال استیکی با طعم فوقالعاده اما قیمت مناسب هستید، چاکآی یکی از بهترین گزینههاست.
استیک رامپ (Rump Steak)
رامپ استیک از قسمت عقب گاو تهیه میشود و بافتی نسبتاً سفت اما پرمزه دارد. این استیک کمتر چرب است و در صورت پخت درست، طعمی غنی و دلچسب ارائه میدهد. برای بهبود لطافت، معمولاً قبل از پخت در سسهای مخصوص یا روغن زیتون و ادویه خوابانده میشود. گریل، فر یا تابه چدنی هر سه روش مناسبی برای پخت آن هستند. رامپ برای کسانی که طعم اصیل و طبیعی گوشت را ترجیح میدهند گزینهای عالی است. در کنار سبزیجات گریلشده یا پوره سیبزمینی، وعدهای کامل و کلاسیک ایجاد میکند.
آدرس و شماره تماس رستوران های ایتالیایی در شیراز را در لیست لینک شده آورده ایم.
بهترین استیک در شیراز
آدرس و شماره تماس تعدادی از استیک فروشی های شیراز را در جدول بالا آورده ایم. شما می توانید برای خرید انواع استیک با شماره های درون جدول تماس بگیرید.
آدرس و شماره تماس بهترین رستوران های شیراز را در لیست لینک شده آورده ایم.
جمع بندی بهترین استیک شیراز
آدرس و شماره تماس بهترین استیک فروشی های شیراز را در لیست سرویس یاب آورده ایم. شما می توانید با تماس با شماره های درون جدول استعلام قیمت روز انواع استیک را بگیرید.


آخرین دیدگاهها